Sandwich med guacamole og grøntsager
Antal: personer
Ingredienser
Guacamole
- 200 g avocadoer ca. 2 stk
- 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
- 2 tsk friskpresset citronsaft
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Sandwich
- 240 g grovbrød, fx speltbrød i 8 skiver
- 1 stk pillet fed hvidløg
- 1 hoved romainesalat skilt som blade
- 400 g cocktailtomater i skiver
- 300 g agurk i skrå skiver (ca. 1 stk)
- 150 g rødløg i tynde skiver (ca.2 stk) 2
- 5 spsk kapers - uden lage
- ½ tsk havsalt
- groftkværnet peber
Sådan gør du
Guacamole
- Flæk avocadoerne på langs og fjernstenene.
- Skrab avocadokødet ud med en ske og kom det i en skål sammen med fraiche, citronsaft, salt og peber.
- Blend med en stavblender til blandingen er helt glat.
- Stil guacamolen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
- Rist brødet og gnid det let med hvidløg.
- Læg salatbladene på brødet.
- Fordel guacamolen og en blanding af tomat-, agurk-og løgskiver på alle brødskiverne.
- Drys med kapers, salt og peber og server.
Tips
- Brødet kan ristes på en brødrister eller i ovnen – ca. 4 min. ved 250°.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!