Yoghurtmarineret kylling med stikkelsbær

Antal: personer
Ingredienser
- 800 g kyllingeoverlår
- 1 dl Arla yoghurt 0,1%
- 400 g stikkelsbær
- 20 g flydende honning
- 200 g skalotteløg pillet og halveret
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Yoghurtdressing
- 3 dl Arla yoghurt 0,1%
- 10 g flydende honning
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g grøn salat, fx hjertesalat og blandede babysalatblade
- 40 g peanuts grofthakket
- 1 dl purløg
Tilbehør
- Brød er ikke regnet med i feltregnskabet.
Sådan gør du
- Fjern skindene fra kyllingelårene og vend kødet med yoghurt.
- Læg lårene i et ovnfast fad og drys stikkelsbær og løg rundt om.
- Dryp med honning og drys med salt og peber. Steg kylling, stikkelsbær og løg midt i ovnen.
Yoghurtdressing
- Vend yoghurt, honning, salt og peber sammen og smag til.
- Kom salatbladene i en skål og drys med peanuts og purløg.
- Server salaten sammen yoghurtdressing og de stegte kyllingelår med stikkelsbær og løg.Ekstra tilbehør som grovbrød - er ikke regnet med i feltregnskabet
Stegetid
- Ca. 45 min. ved 225° – traditionel ovn.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!